Algemene voorwaarden

Onderstaand zijn de algemene voorwaarden van:

Lingerie Ria Westmalle BV

Antwerpsesteenweg 278A

2390 Westmalle

BE0729.691.309

E-mail: info@bodiesandstories.be

Tel: 03/312.00.97

De algemene voorwaarden zoals hier opgenomen en beschreven zijn van toepassing op de website en webshop van Lingerie Ria Westmalle BV.

Dit zijn de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op het gebruik van deze website en op de overeenkomst die tot stand komt tussen de klant en Lingerie Ria Westmalle BV bij het plaatsen van een bestelling via de webshop.

Artikel 1: Algemene bepalingen

Lingerie Ria Westmalle BV heeft een webshop en biedt een deel van zijn producten aan via een e-commerce website. Ze bieden hun klanten de mogelijkheid om producten uit de webshop aan te kopen. Bij het plaatsen van de bestelling via de webshop stemt de klant in met onderstaande verkoops-, leverings- en betalingsvoorwaarden.

Artikel 2: Aanbod

Het aanbod in de webshop van Ria Lingerie Westmalle BV wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. In principe is een artikel dat niet meer leverbaar is, ook niet zichtbaar of ter beschikking in de webshop.

Lingerie Ria Westmalle BV beschikt over één voorraad voor zowel de fysieke winkel als de webshop. Indien in de webshop een artikel aangeboden wordt door Lingerie Ria Westmalle BV en besteld wordt door de klant dat toch niet beschikbaar is, wordt de klant altijd persoonlijk en zo snel als mogelijk op de hoogte gebracht. De betaling wordt desgevallend binnen de 7 dagen en zonder kosten terugbetaald.

Lingerie Ria Westmalle BV heeft het recht een bestelling te annuleren indien de weergegeven prijs niet correct is of er een actie niet volgens onze voorwaarden wordt nageleefd.

Artikel 3: Prijs

Alle prijzen in onze webshop staan vermeld in euro en zijn inclusief BTW. Bestellingen vanaf 75,00 EUR worden gratis naar de klant verzonden, er worden geen extra kosten aangerekend. Bij bestellingen onder 75,00 EUR wordt er een verzendkost van 6,00 EUR aangerekend bij verzending naar adressen in België.

Voor verzendingen buiten België gelieve telefonisch contact op te nemen op 03/312.00.97.

Artikel 4: Betalingen

Alle online betalingen worden verwerkt via MultiSafepay. De bestelling kan betaald worden met Bancontact, Maestro, Visa, Mastercard. Na betaling is je bestelling definitief en wordt er een mail verzonden met bevestiging van bestelling en betaling. Er kan eveneens betaald worden met aangekochte cadeaubonnen.

Artikel 5: Levering van goederen

Leveringen van de webshop van Lingerie Ria Westmalle BV worden uitgevoerd door Bpost. Lingerie Ria Westmalle BV streeft ernaar het bestelde artikel te leveren binnen de 4 werkdagen na ontvangst van de betaling. Een strikte levertermijn kan echter niet worden gegarandeerd en hangt af van Bpost.

Elke zichtbare beschadiging of kwalitatieve tekortkoming van een artikel bij de levering, moet onverwijld binnen de 7 dagen na ontvangst door de klant worden gemeld aan Lingerie Ria Westmalle BV.

Artikel 6: Terugzending– herroepingsrecht

De klant beschikt over een termijn van 14 kalenderdagen om de goederen terug te sturen, conform de wet op de handelspraktijken.

Bij het terugsturen dient er een retourformulier bijgevoegd te worden. Het retourformulier kan u terugvinden onderaan de webshop.

De bestelling kan per post worden teruggestuurd. De kosten voor retour zijn steeds voor rekening van de klant. De goederen kunnen eveneens op vertoon van het aankoopbewijs gratis worden teruggebracht in de fysieke winkel van Lingerie Ria Westmalle BV, Antwerpsesteenweg 278A, 2390 Westmalle.

De bestelling dient samen met het retourformulier te worden verzonden aan volgend retouradres: Lingerie Ria Westmalle, Antwerpsesteenweg 282, 2390 Westmalle.

Lingerie Ria Westmalle BV zal het bedrag van de geretourneerde artikels zo spoedig mogelijk, doch ten laatste binnen 14 dagen na ontvangst van de terugzending, betalen.

Het geldelijk terugstorten van goederen kan enkel op items die aangekocht werden via de webshop. Items in de fysieke winkel aangekocht kunnen geruild worden voor goederen of een tegoedbon.

De geretourneerde goederen moeten zich in de originele staat bevinden en voorzien zijn van alle etiketten.

Het herroepingsrecht geldt niet voor ondergoed omwille van hygiënische/gezondheidsredenen.

Artikel 7: Garantie

De wettelijke garantie is van toepassing op alle geleverde goederen en geldt vanaf de datum van levering. Bij vaststelling van een zichtbaar gebrek moet de klant Lingerie Ria Westmalle BV binnen de 14 dagen na ontvangst inlichten.

De wettelijke of commerciële garantie is nooit van toepassing op defecten die ontstaan als gevolg van het niet naleven van de gebruiksinstructies, slecht onderhoud, ongelukken, valpartijen of elk ander abnormaal of incorrect gebruik.

Artikel 8: Overmacht

Tijdens overmacht worden de leverings- en andere verplichtingen van Lingerie Ria Westmalle BV opgeschort.

Onder overmacht dient begrepen te worden, alle van buiten komende oorzaken, voorzien of onvoorzien waarop Lingerie Ria Westmalle BV geen invloed kan uitoefenen, maar waardoor Lingerie Ria Westmalle BV niet in staat is haar verplichtingen na te komen.

Bij langdurige overmacht ( langer dan 3 maanden ) zijn beide partijen gerechtigd de aangegane verbintenis te ontbinden, zonder dat er in dat geval een verplichting tot schadevergoeding bestaat.

Artikel 9: Bereikbaarheid

Lingerie Ria Westmalle BV heeft ook een fysieke winkel en is bereikbaar op adres Antwerpsesteenweg 278A, 2390 Westmalle. Telefonische bereikbaarheid op het nummer 03/312.00.97 en via e-mail op info@bodiesandstories.be.

Artikel 10: Wijziging voorwaarden

Lingerie Ria Westmalle BV behoudt zich ten allen tijde het recht om de algemene voorwaarden te veranderen. De klant dient deze voorwaarden dan ook zorgvuldig te lezen telkens voordat een bestelling geplaatst wordt.

Artikel 11: Geschillen

Het Belgisch recht is van toepassing. Alle geschillen die voortvloeien uit overeenkomsten tussen de onderneming en de klant vallen onder de uitsluitende bevoegdheid van de rechtbanken van het arrondissement Antwerpen, afdeling Antwerpen.